Wat bieden we aan?

Done for you

Je project wordt uitbesteed, de organizer doet het voor jou. Het kan voorkomen dat je niet de tijd en energie hebt om zelf aan de slag te gaan, maar dat je dit project wel op jouw prioriteitenlijst hebt staan. In dat geval kun je bij ons een ervaren foto-organizer inhuren die het voor jou gaat doen. Het kan om het hele project gaan of om een deelproject. Een voorbeeld van een deelproject kan zijn ‘alles geordend in jaarmappen bij elkaar en ontdubbelen’ waardoor het een ‘behapbare hoeveelheid’ is geworden en jij zelf verder gaat met bijvoorbeeld het maken van thematische mappen en albums. Maar ook het maken van fotoalbums kun je uitbesteden aan ons. Hieraan gaat altijd een uitgebreide intake en inventarisatie vooraf, zodat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en mogelijkheden zijn. Bij grote projecten zal er tussendoor ook contact zijn al is het maar om je op de hoogte te houden van vorderingen. Hou rekening met een uurtarief van gemiddeld € 70,00. Staat dit je aan? Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

Do it with you

Samen aan de slag met digitale foto’s of de schoenendozen.
Omdat het zo’n gigantisch project is, waar je al jaren tegenop hebt gezien en in het geval van digitale foto’s misschien ook te weinig technische kennis hebt, is het een goed plan om het samen te doen met een ervaren foto-organizer! Samen bespreek je jouw wensen en wordt er een Plan van Aanpak gemaakt. Dan gaan jullie aan de slag: de foto organizer gaat naast jou zitten om een aantal onderdelen samen te doen. Meestal laat de organizer het jou zelf uitvoeren maar kijkt en helpt mee. Je krijgt huiswerkopdrachten tussendoor en de organizer houdt vinger aan de pols. Het huiswerk en volgende afspraken helpen je als ‘stok achter de deur’ om een groot project af te krijgen. Hou rekening met een uurtarief van gemiddeld € 70,00. Staat dit je aan? Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

Do it yourself

Starthulp voor zowel geprinte als digitale foto’s. Wil je het fotoproject, bijvoorbeeld het organiseren van al jouw digitale foto’s, het liefst zelf doen, maar heb je nog wat aansporing nodig of een duidelijk Plan van Aanpak? Dan is het DIY pakket een goede oplossing. Misschien heb je een vraag over een specifiek onderdeel van het project, zoals bijvoorbeeld het maken van een Hub, het toevoegen van keywords om foto’s sneller terug te vinden of wil je graag ‘sparren’ over welk systeem je wilt gaan gebruiken, het kan allemaal.De organizer kan bij jou aan huis komen of er wordt afgesproken op de werkplek van de organizer. Er kan ook een online-afspraak worden gemaakt. En je kunt ook altijd nog een dagdeel bijboeken, als je meer hulp nodig hebt. Hou rekening met een uurtarief van € 70,00. Staat dit je aan? Vul dan hieronder op het contactformulier je wensen in; daarna zal één van ons contact met je opnemen.

Sinds ik van mijn oma haar oude Kodak No. 2 Folding Autographic Brownie kreeg, ben ik verknocht aan fotografie. Eerst zwartwit, daarna kleurenfoto's, ook zelf ontwikkelen in mijn eigen donkere kamer. Glasplaatjes en filmrolletjes van 12, 24 of 36 opnamen.Herinneringen zijn de meest gekoesterde bezittingen en schijnbaar het moeilijkst om te sorteren. Herinneringen aan pasgeboren babies, de eerste glimlach, de eerste stapjes, de eerste schooldag ... Foto's helpen generaties met elkaar te verbinden.

- Pyc Hemerik

De vraag die het meest wordt gesteld tijdens de opruim-sessies gaat over foto's, wat moet je ermee doen. Ook ik had nog dozen vol met foto's en ben aan de slag gegaan zodat ik mijn cliënten uit eigen ervaring kon antwoorden. En ja, je kunt foto's weggooien, en vooral je kunt er de mooiste herinneringen mee vasthouden en de mooiste verhalen mee vertellen.

- Monique Hendriks

In 2016 en 2017 heb ik tijdens conferenties in de USA en in Londen foto organizers ontmoet. Er viel een groot kwartje. Dat ben ik ook!Ik ben mijn hele leven al veel met foto's bezig; zowel met het maken ervan als het sorteren. En er iets mee doen, zodat de herinneringen en mooie beelden ook af en toe voorbij komen. Wie wil dat nou niet.Door te sorteren kun je ervoor zorgen dat je alleen de belangrijkste foto's overhoudt. En daar kun je iets moois en leuks mee doen!

- Ellen Massaro

"Ik heb een onmogelijke verzameling!" Met die opmerking benaderde laatst een klant me. Dan is het voor mij juist een uitdaging hiermee aan de slag te gaan. Het liefst help ik mensen op weg: een klein traject samen doen, zodat men zelf weer verder kan. Dan houdt men zelf het overzicht en blijft het ook betaalbaar.In 'noodgevallen' neem ik wel eens hele projecten aan, dat is ook mogelijk.Foto's, ik ben er dol op; om ze te maken, te bekijken en tegenwoordig ook om ze te ordenen, er structuur in aan te brengen!

- Karin Brouwer

Onze partners

  • Digital Funeral Professionals. Een digitale erfenis, hoe handel je dat af?  Kijk hier.
  • Fotoclub.nl. Dé fotografie community waar fotografen zich thuis voelen. Kijk hier.
  • Trigger. Dé specialist in het digitaliseren van dierbare herinneringen. Kijk hier.

Wil je weten waar bij jou in de buurt een foto-organizer zit. Stuur ons een e-mail.

Foto Organizers Nederland

Vragen, opmerkingen of iets anders? Je kunt ons bereiken via foto-organizers@foto-organizers.nl

Ons postadres: 1234 AB, voorbeeld. 
KVK: 
BTW: