Wie zijn wij?

Ellen Massaro (Leiden)

Ik ben sinds 2000 werkzaam als zelfstandig professional organizer. En in 2016 en 2017 heb ik tijdens conferenties in de USA en in Londen kennisgemaakt met het beroep Foto Organizer. Er viel een groot kwartje. Dat ben ik ook!
Ik ben mijn hele leven al veel met foto’s bezig; zowel met het maken ervan als het organiseren. En er iets mee doen, zodat de herinneringen en mooie beelden ook bereikbaar zijn. Wie wil dat nou niet? 

Door ze te organiseren (opruimen, ordenen) kun je ook daadwerkelijk iets doen met je foto’s. Heb je dozen met oude foto’s, een digitale chaos in je computer(s), of wil je een mooi  fotoboek (laten) maken … ik help graag!

Inmiddels bestaat 75% van mijn opdrachten uit foto organizing werk. Neem een kijkje op mijn website!

Karin Brouwer (Utrecht)

Al bijna 20 jaar werk ik als Professional Organizer, c.q. ‘Opruimcoach030’: Opruimen kan zowat iedereen, maar terugvinden is de kunst! Dit geldt zowel voor spullen en papieren als ook voor foto’s. Maar eerst iets over mezelf. Na mijn studies orthopedagogiek en onderwijskunde [RUU] heb ik enkele jaren bij het SchoolAdviesCentrum [SAC] te Utrecht gewerkt. Toen mijn 3e kind geboren was leek het mij, gezien de drukte, beter even te stoppen met werken. Nou dat heb ik geweten! Alle structuur moest ik zelf aanbrengen en regelmatig werd ik overvallen door het gevoel ‘ik moet nog 1000 dingen doen’. Hieruit is in 2002 mijn eerste bedrijf, Structuur, geboren.

Pyc Li (Rotterdam)

Sinds ik van mijn oma haar oude Kodak No. 2 Folding Autographic Brownie kreeg, ben ik verknocht aan fotografie. Eerst zwartwit, daarna kleurenfoto’s, ook zelf ontwikkelen in mijn eigen donkere kamer. Glasplaatjes en filmrolletjes van 12, 24 of 36 opnamen. Met het digitale tijdperk werd fotograferen goedkoop en heel makkelijk voor iedereen. Digitale camera’s, tablets, smartphones, iphones … we vereeuwigen werkelijk alles, de hele dag door. Veel mensen zien door de foto’s het bos niet meer. Herinneringen zijn de meest gekoesterde bezittingen en schijnbaar het moeilijkst om te sorteren. Herinneringen aan pasgeboren babies, de eerste glimlach, de eerste stapjes, de eerste schooldag … Foto’s helpen generaties met elkaar te verbinden.

Wat we doen:

Onze partners

  • Digital Funeral Professionals. Een digitale erfenis, hoe handel je dat af?  Kijk hier.
  • Fotoclub.nl. Dé fotografie community waar fotografen zich thuis voelen. Kijk hier.
  • Trigger. Dé specialist in het digitaliseren van dierbare herinneringen. Kijk hier.

Wil je weten waar bij jou in de buurt een foto-organizer zit. Stuur ons een e-mail.

Foto Organizers Nederland

Vragen, opmerkingen of iets anders? Je kunt ons bereiken via foto-organizers@foto-organizers.nl

Ons postadres: 1234 AB, voorbeeld. 
KVK: 
BTW: